Árusoknak

Árusoknak

ÁRUSOK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!

Tájékoztatás!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezéseket érkezési sorrendben és korlátozott számban tudjuk elfogadni!

A Tárkányok Találkozója és a Felsőtárkányi Rétesnapok rendezvényünkre kifejezettem csak kézműves, hagyományőrző jellegű termékeket árusítók jelentkezését tudjuk elfogadni!

A Felsőtárkányi rendezvényeken kizárólag az előzetesen hivatalosan bejelentkezett vállalkozók vehetnek részt, akik kitelepülés előtt a helyszínen bemutatják a visszaigazolt jelentkezési lapjukat ÉS érvényes működési engedélyüket. Ezek hiányában a vállalkozó nem vehet részt a rendezvényen.

A jelentkezés folyamata:

  1. Telefonon vagy e-mail-ben előzetes egyeztetés a szervezőkkel (36/785-367, rendezveny@felsotarkany.hu)
  2. Jelentkezési lap kitöltése (a jelentkezési lap letölthető a honlapról www.felsotarkanyiprogramok.hu vagy www.felsotarkany.hu, vagy személyesen átvehető a Faluházban, illetve kérésre e-mailben küldjük.  
  3. Küldje el nekünk a kitöltött jelentkezési lapot ÉS a vállalkozása érvényes működési engedélyét! (E-mail: rendezveny@felsotarkany.hu, fax: 36/785-367, postacím: 3324 Felsőtárkány, Fő út 350.)
  4. Intézményünk lepecsételve, aláírva visszajuttatja a kitöltött jelentkezési lapot, amin szerepelni fog a helypénz összege.
  5. A rendezvény napján kitelepülésre akkor lesz jogosult a vállalkozó, ha a helyszínen a szervezőknek bemutatja az intézményünk által hitelesített jelentkezési lapot és érvényes működési engedélyét.
  6. Helypénz: 4m2-ig 5.000FT, ezen felüli helyigény esetén 1.250Ft/ m2.
  7. A napi árusítás 9:00 órától, legkésőbb este 20:00 óráig érvényes.

 

Letölthető jelentkezési lap:

Majális 2020 jelentkezesi lap

Tárkányok találkozója 2020 jelentkezesi lap

Búcsú 2020 jelentkezesi lap

Rétesnapok 2020 jelentkezesi lap

 

Kérjük kövessék nyomon honlapunkat, facebook oldalunkat az aktuális eseményekről.

 

 

 

Megosztás