2019. augusztus 20. Szent István Ünnepe

2019. augusztus 20. Szent István Ünnepe

Idén rendkívüli helyszínen a focipályán kerül megrendezésre az augusztus 20-i ünnepség. Változatos színpadi programokkal várjuk az érdeklődőket.
A nap zárásaként tűzijáték!

Tovább
2019. szeptember 27. – Tvrtko túl minden határon

2019. szeptember 27. – Tvrtko túl minden határon

Túl minden határon-est FELSŐTÁRKÁNYBAN

Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!
Az előadás helyszíne a Felsőtárkányi Művelődési Ház (Faluház)

Jegyinformáció: 06 36 785 367 vagy 06 70 489 5602, illetve a faluhaz@felsotarkany.hu emailcímen, valamint személyesen az előadás helyszínén augusztus 7-től.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a FALUHÁZ AUGUSZTUS 21-31. KÖZÖTT ZÁRVA TART! Ez idő alatt a jegyárusítás szünetel!

Tovább

Üdvözöljük Honlapunkon

Felsőtárkány, Egertől 6km-re a Bükki Nemzeti Park nyugati kapujában fekszik gyönyörű természeti adottságokkal. Kihasználva a falu adottságait egész évben színvonalas programokkal színesítjük a helyiek illetve az ide látogatók napjait. Az utóbbi években jelentős fejlesztéseket valósítottak meg, melynek köszönhetően még több színes programmal tudunk szolgálni. A Közművelődési Intézmény közösségi színterei a Felsőtárkányi Faluház, Tóparti Rendezvénytér, Tájház

Olvass Tovább

További soron következő programjaink

Felsőtárkányi Művelődési Ház