Árusoknak

Árusoknak

ÁRUSOK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!

Tájékoztatás!

A Felsőtárkányi Rétesnapokra további árusok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni!

Megértésüket köszönjük.

 

 

 

A Felsőtárkányi rendezvényeken kizárólag az előzetesen hivatalosan bejelentkezett vállalkozók vehetnek részt, akik kitelepülés előtt a helyszínen bemutatják a visszaigazolt jelentkezési lapjukat ÉS érvényes működési engedélyüket. Ezek hiányában a vállalkozó nem vehet részt a rendezvényen.

A jelentkezés folyamata:

  1. Telefonon vagy e-mail-ben előzetes egyeztetés a szervezőkkel (36/785-367, kozmuvelodes@felsotarkany.hu)
  2. Jelentkezési lap kitöltése (a jelentkezési lap letölthető a honlapról www.felsotarkanyiprogramok.hu vagy www.felsotarkany.hu, vagy személyesen átvehető a Faluházban, illetve kérésre e-mailben küldjük.  
  3. Küldje el nekünk a kitöltött jelentkezési lapot ÉS a vállalkozása érvényes működési engedélyét! (E-mail: kozmuvelodes@felsotarkany.hu, fax: 36/785-367, postacím: 3324 Felsőtárkány, Fő út 350.)
  4. Intézményünk lepecsételve, aláírva visszajuttatja a kitöltött jelentkezési lapot, amin szerepelni fog a helypénz összege.
  5. A rendezvény napján kitelepülésre akkor lesz jogosult a vállalkozó, ha a helyszínen a szervezőknek bemutatja az intézményünk által hitelesített jelentkezési lapot és érvényes működési engedélyét.
  6. A helypénz fizetése kitelepülést követően a helyszínen készpénzben történik.
  7. Helypénz: 4m2-ig 5.000FT, ezen felüli helyigény esetén 1.500Ft/ m2.

 

Letölthető jelentkezési lap:

MAJÁLIS

ÚSZÓ  Alkalmatlansagok 2017 jelentkezesi lap

RÉTESNAPOK

BÚCSÚ

 

Megosztás